Goederen

Aanleveren

Geef uw spullen een tweede leven! Maak een ander blij met jouw meubelen, huisraad, boeken, kleding, lampen, textiel etc. etc. Dagelijks ben je welkom om je spullen te brengen bij onze winkel. Heb je geen mogelijkheid om de spullen te brengen dan komen onze chauffeurs het graag bij je ophalen. In veel gevallen komen we de spullen gratis ophalen!

 

Gekochte spullen bezorgen

Heb je goederen bij ons gekocht dan kan je deze tegen een redelijke vergoeding laten bezorgen. Een overzicht van bezorgtarieven vind je hier. Hiervoor geldt dat we op de begane grond bezorgen, let u er op dat goederen bij u door de deur passen.

 

Inboedelservice

Soms kom je in een situatie terecht waarbij je niet zelf in staat bent tot het ontruimen van een woning of bedrijfspand. Kringloop Hillegom ontruimt en ontzorgt in geval van verhuizing, scheiding, emigratie, overlijden, faillissement of welke situatie dan ook. Indien het veel meubelen en spullen betreft komen wij graag langs om te kijken wat wij voor je mee kunnen nemen. Dan weet je gelijk welk afval je zelf kan (laten) afvoeren naar bijvoorbeeld de milieu straat Hillegom. Onze chauffeurs en bijrijders werken met respect voor je spullen en gaan discreet om met welke situatie dan ook.